keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Repeatilla

Mainitsin tossa aikasemmin, että kuuntelen tiettyä biisiä 24/7 kunnes kyllästyn siihen tai löydän vaan seuraavan biisin sen tilalle. Tässä ois nyt tän hetken Top 4!

1. Gasellit - Älä muista pahalla ft. Iisa

Tää biisi on soinu välillä radiossa töissä ja oon sitä lauleskellu mukana salaa asiakkailta. 



2. Muse - Starlight

Viikko sitten kuulin telkkarista jonkun mainoksen yhteydessä tästä biisistä pienen pätkän kertsiä. Tunnistin esittäjän Museksi mut en vaan löytäny Spotifysta oikeeta kappaletta. Noh, eikun Watsapissa siskolle ääniviestinä epämääräistä hyräilyä kuulemastani pätkästä, joka taas hyräili oman versionsa Soundhoundiin ja sieltähän se löytyi! Ihan paras biisi aamun pyörämatkalle töihin.



3. Paperi T - Elokuva

Viime viikonloppuna pistin kuunteluun Malarian Pelon ja täytyy sanoa ettei ainakaan vielä iskenyt mun tajuntaan. Paitsi tää biisi. En tiiä mikä tässä niin viehättää, mutta soi päivän aikana ainakin 30 kertaa. Pitää tutustuu uuteen levyyn vielä tarkemmin niin ehkä muutkin biisit alkaa avautumaan.



4. Santigold - Disparate Youth

Aaah tässä biisissä vaan jotenkin kaikki kohtaa. Luultavasti parin viikon päästä en pysty kuuntelemaan tätä enää kertaakaan näiden toistojen jälkeen, mutta ainaki tällä hetkellä se soi kun juon aamukahvia, kun tulen päivällä töistä kotiin ja kun illalla kirjottelen blogia. Suosittelen.


- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti