lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kakkuhommia

Mun vapaapäivän viettoon kuuluu usein leipominen. Varsinkin juhlapyhinä on kiva kokeilla erilaisia reseptejä. Googlettelin mansikkahyydykekakun ohjeita ja törmäsin ohjeeseen toisessa blogissa  Muuntelin vaan ohjetta hieman omaan makuun sopivammaksi. Oon kyllästynyt käyttämään hyytelökakuissa Digestive-pohjaa, joten valitsin pohja-aineeksi Bastogne-keksit. Lisäsin päälle myös koristeeksi valkosuklaata.



Normaalisti en lisää hyydykekakkuun reunoille elmunkelmua, mutta koristemansikat sai näin pysymään paremmin paikallaan ja irtoamaan vuoasta.



En malttanut antaa kakun hyytyä kuin n. pari tuntia, mutta koostumus oli jo tarpeeksi napakka että pystyi leikkaamaan.

Ja valmis lopputulos! 



Kummipoika Justus melkein 2v. oli ainakin enemmän kuin innoissaan päästessään vihdoin maistelemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti